Heeft u een vraag?

Contact

Vakmanschap uit eigen atelier.
Contacteer ons.

Expert in vloeren leggen
Vloeren die jaren blijven

Onze vakmannen hebben al heel wat watertjes en (ver)bouwopdrachten doorzwommen. Voor hen is het dan een koud kunstje om passende vloeren te leggen regio Aalst in uw woning of zaak. Zo duurzaam en vakkundig gelegd dat u er nog jarenlang van zal kunnen genieten. 

Nauwkeurige aanpak

Bij bouw- of verbouwingswerken hoort ook de plaatsing van een nieuwe vloer. Een niet evidente klus die met de meeste nauwkeurigheid aangepakt dient te worden want een niet-egale vloer kan heel wat vervelende ongemakken met zich meebrengen. En net daarvoor kan u beroep doen op onze jarenlange ervaring, vakmanschap en knowhow. 

Eigen leverancier

Het kan soms eenvoudig zijn, en daarom maken we het voor onze klanten ook zo eenvoudig mogelijk. Heeft u zelf al een vloer gekozen of gekocht? Wij zorgen ervoor dat deze perfect wordt gelegd. Weet u wel wat u wenst, maar niet zeker van de materialen? Wij zetten u op weg en geven aan welke leveranciers u kunt kiezen. Simpel, toch? Eens de keuze van de vloer rond is plaatsen wij probleemloos de tegels of natuurstenen op elke plaats binnenshuis. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een bezoek en opmeting.

Pinok BVBA

Ninovesteenweg 204
9320 - Erembodegem


Tel.: 0473 86 04 08 0473 86 04 08
BTW BE 0455.430.935

Waarom voor ons kiezen?

  • +29j ervaring
  • Vakmanschap
  • Eigen atelier
  • Vrijblijvende offertes
  • Advies op maat
  • Erkend aannemer